Web Analytics Made Easy - Statcounter

تورج شیرزادیان گفت: ۸۰ تخت به بیمارستان‌های فارابی و گلستان افزوده و تجهیزات آن تامین شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تورج شیرزادیان در گفتگو با خبرنگار  شبکه اطلاع رسانی مرصاد ،  اظهار داشت: طی روزهای اخیر ۶۰ تخت به بیمارستان فارابی و ۲۰ تخت به بیمارستان امام رضا افزوده و تجهیزات مورد نیاز آنها تأمین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از اختصاص ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای خرید و نصب یک دستگاه اکسیژن ساز کانتینری در بیمارستان فارابی خبر داد و گفت: در حال حاضر از نظر تأمین اکسیژن در این بیمارستان مشکلی وجود ندارد.

مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان داشت: ۱۵۰ عدد کپسول ۴۰ لیتری برای پشتیبانی در شرایط خاص در اختیار بیمارستان فارابی قرار گرفته و به تعداد مشابه نیز در اختیار بیمارستان‌گلستان قرار گرفته تا از نظر تأمین اکسیژن مشکلی وجود نداشته باشد.

شیرزادیان تصریح کرد: به تازگی ۲ میلیارد تومان تجهیزات آزمایشگاهی در راستای ارتقا بیماریابی در مرکز بوستان و آزمایشگاه مرکزی معاونت بهداشتی خریداری و نصب شد که آزمایشگاه محمد کرمانشاهی هم به جمع آزمایشگاه‌های انجام دهنده تست تشخیص کرونا پیوسته است.

وی افزود: در حال حاضر از نظر تعداد تست‌های انجام شده برای تشخیص ویروس کرونا در سطح کشور در رتبه ششم قرار داریم.

تأمین یک میلیون عدد ماسک ساده / ‏‬ روزانه حداقل ۷۰ هزار عدد ماسک سه لایه میان داروخانه‌ها توزیع خواهد شد

این مسئول درباره تأمین ملزومات حفاظت فردی نیز گفت: روزانه ۲۵ هزار عدد ماسک سه لایه و ۳ هزار و ۵۰۰ عدد ماسک n۹۵ در مراکز درمانی دانشگاهی توزیع می‌شود همچنین دستکش و وسایل حفاظت فردی نیز با نظارت بر کیفیت آنها در حال توزیع است.

مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: دغدغه مردم کمبود ماسک است که در این راستا قول تأمین یک میلیون عدد ماسک ساده از معاون وزیر گرفته شده که حواله‌های آن صادر شده و به زودی شاهد توزیع آن در سطح داروخانه‌ها خواهیم بود.

وی گفت: یک واحد تولیدی ماسک سه لایه با ظرفیت ۵۰ هزار عدد در روز در کرمانشاه راه اندازی شده که به مصرف مراکز درمانی دانشگاهی و داروخانه‌ها می‌رسد همچنین دیگر شرکت‌های تولیدی در حال رساندن ظرفیت به ۵۰ هزار عدد در روز هستند.

این مسئول عنوان کرد: در این صورت روزانه حداقل ۷۰ هزار عدد ماسک سه لایه میان داروخانه‌ها توزیع خواهد شد همچنین در سطح استان کرمانشاه سه شرکت تولید کننده ماسک n۹۵ وجود دارد که یکی از این شرکت‌ها با خرید دستگاه مکانیزه تولید ماسک ظرفیت خود را به ۲۰ هزار عدد در روز می‌رساند و به زودی در دسترس قرار می‌گیرد.

شیرزادیان تصریح کرد: در حال حاضر کمبود تخت بیمارستانی نداریم اما برای شرایط خاص پیش‌بینی کرده‌ایم از ظرفیت بیمارستان‌های غیردانشگاهی استفاده کنیم در همین راستا ۱۲ تخت icu در بیمارستان طالقانی پیش بینی شده همچنین بیمارستان‌های امام حسین، ۵۲۰ ارتش و نیروی انتظامی نیز در صورت افزایش آمار مبتلایان وارد مدار خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تخت به بیمارستان هزار عدد ماسک ماسک سه لایه داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۴۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟

در دنیای امروز همه‌ چیز به سمت هوشمند شدن پیش می‌رود. روندی که تکنولوژی اصلی‌ترین نقش را در آن بازی می‌کند.

مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: رویکرد ما در دوره ابتدایی بازی محوری است. اتاق‌های بازی یادگیری، بازی‌های کمک آموزشی و فناوری واقعیت مجازی و ابزارهای آن (عینک) ابزارهایی هستند که ما برخی از مدارس را برای آموزش به آن ها مجهز کرده‌ایم.

بهرامی گفت: در حال حاضر در هر منطقه یک مدرسه به سخت افزار و محتوای آن مجهز هستند. دانش‌آموزان برای تقویت یادگیری خود از آن ها استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به این که VR به مدارس پر جمعیت ارائه شده است؛ اظهار کرد: ما به گونه‌ایی برنامه ریزی کرده‌ایم تا در فواصل مختلف چند مدرسه  بتوانند از این فناوری استفاده کنند.

این در حالی است که فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: در مدارس ما از روش‌های مختلف چند رسانه‌ای همچون ویدئو پروژکتور، فیلم، صوت و آزمایشگاه‌ استفاده می‌شود؛ اما از واقعیت مجازی و افزوده در مدارس ایران استفاده نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی
  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار
  • اهدای عضو دانش‌آموز اهل لالی به ۳ بیمار جان دوباره بخشید
  • دختر دانش‌آموز اهل لالی به سه بیمار جان دوباره بخشید
  • روز به روز بر اقتدار جبهه مقاومت افزوده می شود
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت