Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر تورج شیرزادیان به ایرنا افزود: این چهارمین دستگاه اکسیژن ساز خریداری شده توسط دانشگاه و سومین دستگاه مربوط به بیمارستان فارابی می باشد که در صورت آماده سازی مکان طی هفته آتی به بهره برداری خواهد رسید.

او گفت: باتوجه به اینکه براساس گایدلاین های درمانی، یکی از موثرترین و رایج ترین شیوه های درمان کووید ۱۹ استفاده از اکسیژن مدیکال است، گفت: این دستگاه به سه دستگاه موجود در بیمارستان فارابی، تولید اکسیژن مدیکال باخلوص استاندارد را تا ۱۵۰۰ لیتر در دقیقه افزایش خواهد داد که این مهم اطمینان خاطر محکمی را برای مدیران و کادر درمانی مرکز و همچنین بیماران بستری در این بیمارستان فراهم خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: تولید اکسیژن به روش PSA و در محل، یکی از به صرفه ترین و مطمئن ترین روش‌های دستیابی به اکسیژن مدیکال است که به شکل گسترده ای در نقاط مختلف دنیا مورد استفاده قرار می گیرد.
عمده بیماران کرونایی استان کرمانشاه هم اکنون در بیمارستان های فارابی و گلستان کرمانشاه بستری هستند.
ظرفیت بستری بیش از ۸۰۰ بیمارکرونایی در استان ایجاد شده ولی نیمی از این تخت ها اکنون مورد استفاده قرار گرفته است. 

شیرزادیان گفت: برای خرید این دستگاه حدود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

استان کرمانشاه ۱۸ بیمارستان با حدود سه هزار تخت دارد. 

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه کرمانشاه پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرمانشاه ویروس کرونا کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۰۶۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوق‌تخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد

به تازگی وزارت بهداشت اعلام کرده که طرح ارزیابی اثرات قلیان اکسیژن را در ۱۰ استان کشور آغاز کرده است؛ رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت می‌گوید در این دستگاه که به "پاک‌دم" نیز شناخته می‌شود از ترکیب گازهای اکسیژن و نیتروژن استفاده شده است؛ به‌گفته وی، گاز موجود در این دستگاه به‌عنوان گاز خنده نیز مشهور است و موجب ایجاد احساس نشاط در مصرف‌کنندگان می‌شود!

با وجود این، برخی پزشکان نسبت به خطرات استفاده از این نوع قلیان، هشدار داده‌اند و البته طبق مشاهدات میدانی در مراکزی که این نوع از قلیان‌ها را سرو می‌کنند، عوارض متعددی در افرادی که قلیان اکسیژن را مصرف می‌کنند، قابل رؤیت است.

در همین راستا دکتر حمید سهراب‌پور؛ فوق‌تخصص ریه و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که گاز N۲O یا همان گاز خنده‌آور در صنایع داروسازی کاربرد دارد، گفت: موارد استفاده از این گاز بسیار محدود است و در بیهوشی‌های سطحی در زمان قدیم استفاده می‌شد و آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

وی افزود: همچنین این‌که عنوان شده است استفاده از این قلیان جنبه اکسیژن‌درمانی دارد درست نیست زیرا اکسیژن‌درمانی به این معناست که فرد با استفاده از کپسول، اکسیژن را استنشاق کند در حالی که این قلیان صرفاً شامل اکسیژن نیست.

گاز N۲O در قلیان اکسیژن لقب "روانگردان" نیز دارد

این فوق‌تخصص ریه متذکر شد: اتصالات و لوله‌های هر نوع قلیانی، محل مناسب برای تجمع باکتری‌ها و رشد قارچ‌هاست و بنابراین خطرات زیادی برای ریه افراد دارد.

این پزشک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه همچنین به مضرات استفاده از قلیان‌های دخانی اشاره و تصریح کرد: قلیان دخانی و حاوی تنباکو نیز مقادیر زیادی از دود را وارد ریه‌ها می‌کند که این موضوع به سلامتی ریه آسیب جدی وارد می‌کند؛ مواد آروماتیک و معطر موجود در تنباکوها نیز به‌شدت سرطان‌زاست؛ بنابراین باید وزارت بهداشت، فرهنگ‌سازی‌های لازم برای کاهش مصرف انواع دخانیات و قلیان‌ها را انجام دهد و با سایر دستگاه‌ها برای کاهش تولید و مصرف این نوع مواد دخانی، رایزنی کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • فوق‌تخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل کرمانشاه
  • امداد رسانی به ۱۲۶ فرد گرفتار در سیل در کرمانشاه
  • آبگرفتگی و سیلاب در ۸ شهر استان کرمانشاه
  • یک کشته و ۸ زخمی در تصادف سه دستگاه خودروی سواری در بوکان
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • چهارمین مرحله تحویل اتوبوس‌ های اسنا به شهرداری تهران+فیلم
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج