Web Analytics Made Easy - Statcounter

تورج شیرزادیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حوزه تجهیزات پزشکی با مشکل تأمین اکسیژن بیمارستانی برای بیماران کرونایی مواجه بودیم که به خوبی مدیریت شد همچنین اندکی کمبود وجود داشت که از طریق شارژ کردن کپسول‌های اکسیژن که بسیار پرمخاطره بود جبران می‌شد.

وی افزود: چهار دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستان‌های فارابی و امام رضا (ع) با اعتبار ۶ میلیارد تومان خریداری و نصب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر برای تأمین اکسیژن مدیکال بیمارستانی که به گفته متخصصین برای درمان بیماران مبتلا به کرونا بسیار ضروری است دغدغه‌ای نداریم.

این مسئول عنوان کرد: ۲۰۰ کپسول اکسیژن و ۲۰ دستگاه نیز به ارزش هشت میلیارد تومان خریداری شد بر همین مبنا در حال حاضر برای راه اندازی تخت‌های ویژه هیچ نگرانی وجود ندارد و حداقل قادر به راه اندازی ۳۰ تخت آی سی یو هستیم.

شیرزادیان گفت: تجهیزات موجود نظیر ونتیلاتور کمک تنفسی که ریه مصنوعی نامیده می‌شود از جمله مهمترین تجهیزات بخش آی سی یو است.

وی ادامه داد: اگر مشکل ساختمان سی تی اسکن هرسین حل شود پنج شنبه هفته جاری این مرکز با اعتبار چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری می‌رسد و برای کمک به بیماران مبتلا به کرونا به کارگیری خواهد شد.

مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: علاوه بر تأمین تجهیزات تشخیصی و پزشکی مورد نیاز تجهیزات مصرفی روزانه میان بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی و ادارات توزیع می‌شود همچنین اقدامات لازم در راستای توزیع اقلام حفاظت فردی از جمله ماسک در داروخانه‌ها برای دسترسی مردم انجام شده است.

شیرزادیان گفت: با مشکل کمبود پارچه در سطح کشور مواجه هستیم و کارخانه پتروشیمی نیز درصدد است قیمت مواد اولیه را افزایش دهد حتی بسیاری از کارخانجات به دلیل نبود پارچه غیرفعال شدند بنابراین وزارت صمت باید اقدامی عاجل برای تأمین پارچه انجام دهد در غیر این صورت در مراکز درمان بحران ایجاد خواهد شد.

تولید ۳۵۰ هزار عدد ماسک در روز در صورت تأمین پارچه

این مسئول عنوان کرد: در استان کرمانشاه در صورت تأمین پارچه حداقل ظرفیت تولید ۳۵۰ هزار عدد ماسک در روز وجود دارد متأسفانه در حال حاضر کارخانجات تولید ماسک مجبور هستند پارچه مربوطه را از بازار آزاد با ۱۰ برابر قیمت کارخانه پارچه دوزی تأمین کنند با این حال به وفور در بازار سیاه پارچه موجود است اما با قیمت مناسب به دست تولید کننده نمی‌رسد.

وی با بیان اینکه ۱۱۰ هزار ماسک برای توزیع در اختیار داروخانه‌های استان کرمانشاه قرار می‌گیرد، بیان کرد: سه تولید کننده ماسک n۹۵ در استان کرمانشاه داریم که ظرفیت تولید آنها ۵۰ هزار عدد در روز است که با قیمت مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار داروخانه‌ها قرار می‌گیرد.

مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطر نشان کرد: در گذشته قیمت ماسک n۹۵ تا ۲۰ هزار تومان بود که این یکی از دلایل روگردانی مردم از خرید چنین ماسکی بود اما با حمایت تولیدکنندگان قیمت ماسک n۹۵ پنج لایه درب کارخانه پنج تا پنج هزار و ۵۰۰ تومان و در داروخانه ۶۵۰۰ تا ۷ هزار تومان مصوب شده است.

ممنوعیت فروش ماسک سوپاپ دار در داروخانه‌های کرمانشاه

شیرزادیان گفت: استفاده از ماسک سوپاپ دار در داروخانه‌ها به طور کلی ممنوع شده است زیرا سبب می‌شود بازدم فرد به بیرون انتقال یابد و اگر فرد آلوده باشد قطرات تنفسی وی به دیگران منتقل خواهد شد.

وی عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه نخستین بار ممنوعیت ماسک سوپاپ دار را اعلام کرد و سپس از سوی وزارت بهداشت ممنوعیت اعمال شد.

این مسئول گفت: همچنین قیمت ماسک سه لایه بسته به نوع پارچه از یک هزار و ۱۰۰ درب کارخانه تا یک هزار و ۵۵۰ در داروخانه به فروش می‌رسد.

مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: مردم اگر هنگام خرید ماسک با قیمتی بیش از این در داروخانه‌ها مواجه شدند مراتب را به تعزیرات حکومتی، معاونت غذا و دارو یا سامانه ۱۹۰ اطلاع‌رسانی کنند.

وی افزود: ۱۱ شرکت توزیع ماسک مکلف شدند ماسک را از درب کارخانه تحویل و میان داروخانه‌ها توزیع کنند و خارج از این شبکه اگر ماسکی به داروخانه‌ها تحویل شود به ظن قاچاق تحت پیگرد قرار می‌گیرد که امیدواریم با این رویه ماسک با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد.

شیرزادیان گفت: در بیمارستان‌های غیر دانشگاهی نظیر بیمارستان نیروهای مسلح، ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، تأمین اجتماعی و خصوصی مشکلات عدیده ای از نظر تأمین ماسک و دستکش وجود دارد با این حال بخشی از سهمیه اختصاص یافته به دانشگاه علوم پزشکی را در اختیار این بیمارستانها قرار دادیم.

این مسئول با بیان اینکه روزانه ۱۷۰ هزار ماسک میان ادارات و بیمارستان‌های غیردانشگاهی توزیع می‌شود، خاطرنشان کرد: اگر پارچه مورد نیاز ماسک تأمین نشود با مشکل بحران ماسک در مراکز درمانی مواجه خواهیم شد.

کد خبر 4969298

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ویروس کرونا فارابی ویروس کرونا بوشهر شیراز شیوع کرونا قزوین گرگان ایلام بیرجند شهرکرد ستاد مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه استانداری سمنان مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان استان کرمانشاه داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۷۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ به دلیل شستن دست با تینر

به گزارش صدای ایران از ایرنا،سردار فداکار شامگاه چهارشنبه اظهار کرد: غروب امروز یک مورد آتش سوزی در سه راه سیدنظام مهاباد به این سازمان گزارش شد و تیم اطفای حریق پایگاه مرکزی این شهرستان خود را به محل رساندند.

وی اضافه کرد: در بررسی اولیه مشخص شد که این مرد کهنسالی (حدود ۷۵ سال) که با استفاده از ماده مشتعل تینر در حمام مشغول شستشو دستانش بود، بر اثر اشتعال تینر دچار آتش سوزی شده و پس از ریختن این ماده بر بدنش سایر قسمت‌های بدن وی نیز صدمه شده دیده بود.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مهاباد گفت: ماموران آتش نشانی ضمن مهار این حریق از گسترش آن به سایر بخش‌های این خانه و خانه‌های اطراف جلوگیری کردند.

وی اظهار کرد: در این حادثه این مرد کهنسال به شدت آسیب دید و توسط آمبولانس فوریت‌های پزشکی به بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد منتقل شد و به سقف و قسمتی از خانه نیز خسارتی وارد شد.

وی تاکید کرد: شهروندان برای برخورداری از هرگونه راهنمایی و مشاوره ایمنی می‌توانند با شماره تلفن ۱۲۵، این سازمان در طول شبانه‌روز تماس حاصل کنند.

وی یادآور شد: هم‌اکنون این سازمان در مهاباد در قالب سه ایستگاه، بیش از ۴۵ نفر پرسنل عملیاتی و با برخورداری از هشت دستگاه خودرو سبک و نیمه سنگین، عملیات امداد و نجات و اطفای حریق را انجام می‌دهد.

جانشین مسوول اورژانس و فوریت‌های پزشکی مهاباد نیز گفت: پس از اعلام مصدومیت شدید یک مردم کهنسال در یکی از محلات این شهر، آمبولانس فوریت‌های پزشکی اعزام شد و با توجه سوختگی شدید بالای ۸۰ درصد مصدوم به بیمارستان منتقل شد.

کمال آهمند افزود: این مصدوم دقایقی بعد از رسیدن به بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد به دلیل شدت سوختگی جان خود را از دست داد.

وی اضافه کرد: علت اصلی این حادثه توسط نیروی انتظامی و سایر ارگان‌های مرتبط در دست بررسی است.

تینر حلال و ماده شیمیایی است که به عنوان رقیق کننده و بهبود خواص رنگ‌ها مورد استفاده قرار میگیرد. در عبارات تحت الفظی به آن رقیق کننده نیز می‌گویند. جالب است بدانید که تینر از اصلی‌ترین و مهم‌ترین ابزار در صنعت نقاشی‌های صنعتی و ساختمانی است.

مهاباد با ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.

دیگر خبرها

  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • (ویدیو) معاینه پزشکی یسنا در بیمارستان
  • تصاویر معاینه پزشکی یسنا در بیمارستان + فیلم
  • مرگ به دلیل شستن دست با تینر