Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رییس بیمارستان فارابی کرمانشاه با اشاره به اختصاص 160 تخت این بیمارستان به بیماران کرونایی، گفت: بیماران روان و مغز و اعصاب جدا از بیماران کرونایی در بیمارستان پذیرش می شوند و بخش های بستری آنها نیز کاملا مجزا بوده و جای نگرانی نیست.

دکتر پیام محمدی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به قدمت بیش از 40 ساله بیمارستان فارابی، گفت: این بیمارستان یکی از قدیمی ترین بیمارستانها در بحث درمان بیماران اعصاب و روان است و از استانداردهای خوبی در این زمینه برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به استقرار 270 تخت بستری در بیمارستان فارابی گفت: این بیمارستان مرکز درمان بیماران مغز و اعصاب است و پنج بخش روانپزشکی و نیز یک بخش مغز و اعصاب در آن فعال است.

محمدی خاطرنشان کرد: هم اکنون 10 متخصص مغز و اعصاب، 14 روانپزشک و 15 روانشناس در این بیمارستان فعالیت دارند.

این مسئول با اشاره به راه اندازی مرکز درمان سکته حاد مغزی در این بیمارستان، گفت: این مرکز تکمیل شده، اما به دلیل شیوع بیماری کرونا و اختصاص بخشی از بیمارستان به درمان بیماران کرونایی، فعلا فعالیت آن متوقف شده و این دسته از بیماران هم اکنون در بیمارستان امام رضا (ع) پذیرش می شوند.

رییس بیمارستان فارابی کرمانشاه با اشاره به اختصاص 160 تخت این بیمارستان به درمان بیماران کرونایی، گفت: از زمان شیوع کرونا بیمارستان گلستان و بخشی از بیمارستان فارابی به عنوان بیمارستان های خاص بیماران کرونایی در نظر گرفته شده و در حال حاضر بیش از نیمی از تخت های فارابی به درمان این بیماران اختصاص داده شده است.

محمدی با اشاره به مراجعات روزانه بیماران مشکوک به کرونا به این بیمارستان گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون حدود 12 هزار نفر با علائم مشکوک به کرونا به بیمارستان مراجعه داشته‌اند.

وی با بیان اینکه همچنان بیماران مغز و اعصاب در این بیمارستان پذیرش می شوند، گفت: در حال حاضر محل مراجعه و بخش های پذیرش این دسته از بیماران با بیماران کرونایی کاملا جداست و جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه منطقه کرمانشاه کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیمارستان فارابی بیماران کرونایی درمان بیماران پذیرش می شوند مغز و اعصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۳۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد

ایسنا/خراسان شمالی مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در ایثاری دیگر، اهدای عضو جوان ۲۸ ساله بجنوردی به پنج بیمار نیازمند عضو، جانی دوباره داد.

مهری فرشاد در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: زنده یاد مظفر وحدانی که در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد بستری بود، پس از تایید مرگ مغزی و جلب رضایت خانواده به بیمارستان منتصریه مشهد منتقل و تحت عمل اهدای عضو قرار گرفت.

وی ادامه داد: قلب زنده یاد وحدانی در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد به مردی ۵۵ ساله ساکن تربت جام، کبد این جوان در بیمارستان منتصریه به مردی ۴۴ ساله ساکن بیرجند که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، اهدا و پیوند شد.

فرشاد، ادامه داد: قرنیه‌های این جوان مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری
  • اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!