Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی فارابی اصفهان از اختصاص این بیمارستان به بستری بیماران کرونا و تجهیز بخش سرطان بیمارستان به دستگاه "پت اسکن" خبر داد.

مرتضی امامی پارسا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه بیمارستان فارابی دارای سابقه بیش از ۶۰ ساله در اصفهان است، اظهار کرد: این بیمارستان با مساحت ۱۰۰ هزار متر تأسیس شده است و از سال ۱۳۹۴ یک تغییر مأموریتی داده و از یک بیمارستان محدود در حوزه روانپزشکی به یک بیمارستان جنرال تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از سال ۹۴ تاکنون در بیمارستان فارابی با احداث بخش‌های مختلف درمانی از جمله بخش‌های داخلی، جراحی، ارتوپدی، چشم پزشکی و بخش دیالیز به مجموع این بیماران در این حوزه‌ها خدمات اختصاصی ارائه می‌دهیم، چهار اتاق عمل فعال داشته‌ایم که در حال حاضر با کمک خیران و هزینه‌های میلیاردی به سمت داشتن ۷ اتاق عمل فعال پیش می‌رویم و تا شهریور ماه ۱۴۰۰ به طور کامل فعال خواهد شد.

خدمت به بیماران تمام حوزه‌های درمانی

رئیس بیمارستان فارابی اصفهان با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته یک بخش آی سی یو ایجاد کردیم که دارای ۱۲ تخت است، افزود: بیمارستان فارابی یکی از مراکز مجهز درمانی در حوزه روانپزشکی است که ۲۵۰ تخت دارد و کمتر بخشی را می‌توان نام برد که دارای چنین تجهیزاتی باشد همچنین این بیمارستان دارای یک کلینیک ویژه ۳ طبقه است که بالغ بر ۶ هزار متر مساحت دارد و در خیابان ارغوانیه هم یک بیمارستان ساخته شده و این کلینیک ویژه کمک می‌کند تمام تخصص‌ها را در آینده نزدیک در این بیمارستان داشته باشیم که امیدوارم در چند ماه آینده به بهره‌برداری برسد، همچنین سال گذشته توانستیم یک زایشگاه با چهار اتاق زایمان بسازیم که در شهریور به بهره‌برداری می‌رسد.

استفاده از دستگاه پت‌اسکن، برای درمان بیماران سرطانی

امامی در خصوص خدماتی که به بیماران مبتلا به سرطان، تصریح می‌کند: بر اساس مصوبه وزارت بهداشت در استان‌ها مراکز درمانی سرطانی تیپ سه وجود دارد که این مراکز بسیار مراکز مجهزی است و تمام امکانات در حوزه تشخیص و درمان سرطان در آن انجام می‌شود و بر اساس این مصوبه این مرکز سرطان تیپ سه در بیمارستان فارابی عملی می‌شود و این مرکز نیازمند یک ساختمان و تجهیزات کاملاً مجزا است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین قسمت‌های تشخیصی این مجموعه دستگاه " پت‌اسکن" است، این دستگاه یک تکنولوژی جدید و کمک کننده در پیگیری‌های بعد از درمان برای جلوگیری از عود بیماری، بیماران سرطانی کمک‌کننده و مؤثر است، با کمک این دستگاه قبل از اینکه عود بیماری سرطان یا ابتلاء به سرطان بخواهد عوارضی بر جا بگذارد و در مواقعی که امکانش وجود دارد، زودتر از موقع با اقدامات درمانی می‌توانیم جلوی بیماری را بگیریم.

وی با توضیح اینکه دستگاه پت‌اسکن بسیار گران قیمت و تأمین آن میلیاردها تومان هزینه نیاز داشته است، اضافه کرد: این دستگاه سال گذشته خریداری شده و در مجموعه درمانی فارابی برای کمک به بیماران مورد استفاده قرار خواهد گرفت، در سایر استان‌ها از جمله تهران، شیراز، تبریز و مشهد هم دستگاه پت اسکن وجود دارد، اصفهان از برخورداری از این دستگاه محروم بود و بیماران به تهران یا شیراز مراجعه می‌کردند.

رئیس بیمارستان فارابی تاکید کرد: این دستگاه به یک بخش مجزا نیاز دارد و کارهای ساخت‌وساز ساختمان مربوطه را از بهمن ماه ۹۹ شروع کردیم و در حال حاضر حدود ۷۰ درصد ساختمان پیشرفت داشته و تا آخر خردادماه کار ساخت‌وساز آن تمام می‌شود و دستگاه پت اسکن را در آن نصب می‌کنیم، امیدواریم از تیر یا مرداد بیماران بتوانند از این دستگاه استفاده کنند.

وی با درخواست از خیران برای کمک به این بیمارستان، گفت: ساخت مرکز درمانی تیپ سه سرطان هزینه میلیاردی نیاز دارد و از خیران استان در خواست می‌کنم که در این حوزه وارد شوند تا هر چه زودتر کار این مرکز را شروع کنیم.

مجوز ساخت بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی در اصفهان

امامی با اشاره به ساخت بیمارستان ۸۰۰ تخت خوابی در اصفهان، گفت: بر اساس مصوبه‌های موجود، باید در شهر اصفهان یک بیمارستان جدید ۸۰۰ تختخوابی به عنوان مکمل که بتواند هم پای بیمارستان الزهرا در شرق اصفهان به عنوان قطب بزرگ درمان بتواند به بیماران خدمت‌رسانی کند، ساخته شود، در سال گذشته مجوز این بیمارستان گرفته شد و اعتبارات این مجموعه امسال می‌آید و اقدامات مطالعاتی آن نیز انجام شده و طراحی هم در مراحل اولیه است.

اختصاص ۱۰۰ تخت به بیماران مبتلا به کرونا

وی با تاکید بر اینکه استان اصفهان در شرایط قرمز کرونا و بحرانی قرار دارد، تصریح کرد: بیمارستان فارابی به خاطر شرایط کرونا و قرمز بودن وضعیت استان به بیمارستان مرجع کرونا تبدیل شده و به دلیل اینکه تمام بیمارستان به بیماران کرونا اختصاص یافته در حال حاضر بیمار غیرکرونایی پذیرش نداریم.

امامی تصریح کرد: ۱۰۰ تخت به بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان فارابی اختصاص یافته است و ۵۰ بیمار مبتلا به کرونا در این بیمارستان بستری هستند، باید بدانیم وضعیت استان از وضعیت قرمز هم در حال بدتر شدن است و افراد باید دستورالعمل‌های مقابله با شیوع کرونا را با جدیت دنبال کنند.

کد خبر 487525

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بيمارستان فارابي آخرین اخبار ویروس کرونا خدمات درماني بیمارستان روانپزشکی کلینیک تخصصی بیماران سرطانی ابتلا به سرطان آخرین اخبار کرونا بیماران مبتلا به کرونا بستری شدگان کرونا بیمارستان ریفرال کرونا دستگاه پت اسکن بیمارستان فارابی اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیمارستان فارابی دستگاه پت اسکن یک بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۳۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در هزار و چهارصد و نود و یکمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم "راحله اکبری"، بیمار ۶۱ ساله مرگ مغزی ساکن تربت حیدریه معرفی شده از بیمارستان امام حسین (ع) آن شهرستان پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

دکتر ابراهیم خالقی افزود:کبد زنده یاد اکبری به مردی ۵۷ ساله ساکن مشهد که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

وی ادامه داد:قرنیه‌های این بانوی مرگ مغزی نیز برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

اهدای قلب جوان مرگ مغزی

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: اهدای قلب جوان مرگ مغزی شده ۲۱ ساله در بیمارستان امام رضا(ع)مشهد جان مرد ۵۳ ساله ساکن تربت جام را نجات داد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری
  • انتقال هوایی بیمار سکته قلبی از داران به بیمارستان چمران اصفهان
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • نصب ۴۰ دستگاه آشکارساز چمدانی در گمرکات اجرایی کشور
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!